În anul 2018, după mai mulți ani în care am lucrat în birouri de arhitectură mici și mari, am pus bazele firmei DOt din dorința de a crea arhitectură de însemnătate, proiecte care surprind și totuși se integrează perfect în mediul lor.

Suntem de părere că selectarea corectă a materialelor, jocul și captarea luminii naturale și frumusețea lucrurilor mărunte pot face o clădire sau un spațiu să fie atât eficient cât și confortabil.

Fiecare proiect reprezintă o oportunitate de a aduce o contribuție pozitivă în viața unor oameni sau a unei comunități. Clienți diferiți, situri diferite, nevoi diferite – toate conduc la soluții unice. Și fiecare proiect ne oferă în același timp șansa să învățăm, să ne documentăm, să devenim mai buni în ceea ce facem. Căutăm în permanență să fim la curent cu tehnologia și inovația din domeniu și să le folosim în favoarea clienților noștri.

Procesul complex de construire necesită o comunicare clară și permanentă. Rezultatul final este cel mai important și ne dorim să surprindem bucuria și emoția clienților în fața proiectului realizat.

arh. Otilia Proteasa

arh. Denisa Alexiu