ARHITECTURA

Serviciile noastre de proiectare includ programe de arhitectura diverse, de la locuinte individuale, locuinte colective la ansambluri rezidentiale sau HoReCa.


CONCEPT


Realizam proiecte personalizate pornind de la analiza fiecarui amplasament in parte si tinand cont de viziunea clientului, astfel incat solutiile de arhitectura propuse sa fie fezabile, surprinzatoare, si optimizate pentru a se incadra in bugetul clientului. In faza de concept analizam, dezbatem si cautam solutii variate, pentru a le discuta impreuna cu beneficiarul si a alege varianta cea mai potrivita pentru noua constructie. In aceasta faza schitam planuri, volumetrii, fatade, discutam compartimentari interioare, materiale, culori, pentru a avea toate informatiile necesare urmatoarei faze, cea de autorizare.


AVIZARE SI AUTORIZARE


Ne ocupam de documentatiile necesare obtinerii certificatului de urbanism, cat si de cele pentru obtinerea avizelor cerute prin certificate de urbanism. Realizam documentatia tehnica pentru obtinerii autorizatiei de construire, atat pentru specializarea Arhitectura cat si pentru structuri de rezistenta, instalatii sanitare, termice, de ventilatie, curenti tari si slabi, prin colaboratorii nostri din aceste domenii conexe.


PROIECT TEHNIC SI DETALII DE EXECUTIE


Intocmim proiectul tehnic si detaliile de executie necesare constructorilor in santier. In proiectul tehnic sunt detaliate piesele desenate din faza de autorizare pentru toate specialitatile, impreuna cu lista de cantitati pentru fiecare in parte. Documentatia mai cuprinde tablou de tamplarie exterioara si interioara, panotaje, stereotomii, detalii tehnice.


URMARIRE DE SANTIER SI ASISTENTA TEHNICA


Ne implicam in toate fazele proiectului, oferind asistenta nu numai in fazele determinante impuse prin legislatie, ci ori de cate ori este solicitata prezenta noastra in santier de catre beneficiar sau contractori, pentru a ne asigura de conformitatea executiei cu proiectul autorizat si pentru a oferi solutii in situatii neprevazute aparute in santier.


DESIGN INTERIOR

Realizam proiecte de amenajare interioara pentru spatii cu functiuni diverse, de la rezidential la HORECA sau spatii de birouri. Acceptam orice provocare a spatiului interior si ne implicam atent pana la cel mai mic detaliu.


CONCEPT


Aceasta etapa incepe cu o discutie preliminara cu clientul, pentru a ne cunoaste mai bine si a afla preferintele lui in materie de stiluri de amenajare, culori, texturi, timp liber sau hobby-uri. Urmeaza apoi releveul spatiului interior (realizarea masuratorilor necesare inceperii proiectului) si o serie de planuri cu diferite variante de mobilare, pentru ca impreuna cu clientul sa alegem varianta cea mai potrivita pentru destinatia spatiului respectiv. Pe baza planului final de mobilare si a informatiilor pe care le avem de la discutia preliminara, vom intocmi randarile 3d, pe care le vom discuta si pe care le vom putea imbunatati dupa feedbackul primit. Tinem foarte mult ca propunerea noastra sa fie una realizabila, pentru ca spatiul final sa arate ca in imaginile prezentate clientilor si sa fie conform asteptarilor create.


DOCUMENTATIA TEHNICA


Documentatia tehnica pentru executie va fi realizata pe baza planului de mobilare si a randarilor aprobate de client in faza de concept. Aceasta va cuprinde proiectul de mobilier cu toate informatiile necesare producatorilor pentru executia obiectelor de mobilier, planuri tavane, planuri de electrice cu pozitionarea corpurilor de iluminat, prizelor si intrerupatoarelor, stereotomii, si alte detalii necesare echipei care se ocupa de implementarea proiectului.


MANAGEMENT DE PROIECT SI ASISTENTA TEHNICA


In aceasta faza realizam lista de cantitati de finisaje si placari si lista cu obiectele folosite in propunerea de amenajare (obiecte de mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni), cu estimarea costurilor si trimiteri catre furnizori si producatori de unde pot fi achizitionate. De asemenea, ne ocupam de gasirea producatorilor de mobilier si a unei echipe pentru executia proiectului, precum si de coordonarea lucrarilor in santier.