Amenajare garsoniera I.D.

Garsoniera face parte dintr-un proiect complex, prin care un apartament de 3 camere situat intr-un imobil interbelic a fost impartit, la cererea beneficiarului, intr-un apartament de 2 camere si o garsoniera, amenajate pentru a fi inchiriate in regim hotelier.
Provocarea acestui proiect a constat in rezolvarea functiunilor astfel incat sa nu intervina nicio modificare structurala sau la nivelul peretilor de compartimentare existenti in apartament.
Pentru ca acest lucru sa fie posibil, am propus ca bucataria existenta sa faca parte din noua garsoniera, iar pentru apartament sa cream o bucatarie open-space in living.
In ceea ce priveste baile, apartamentul initial era dotat cu o baie generoasa si cu un grup sanitar. Am propus ca baia sa fie data apartamentului de 2 camere, iar pentru garsoniera am pastrat grupul sanitar si am creat un dus in spatiul in care initial era o debara, folosindu-ne de ghena deja existenta de la bucatarie.
Garsoniera este amenajata in acelasi stil propus pentru apartament, simplu, luminos, cu accente scandinave si o tenta traditionala data de folosirea lemnului natur in mobilier.
Am ales sa pastram si sa reconditionam tamplaria de lemn si pardoseala de piatra din bucatarie si baie, pe care le-am gasit intr-o stare foarte buna.
Revenim cu poze din santier 🙂


ClientDiana I.ServicesAmenajare interioaraYear2018